Gin

Premium Gin

Selvom det hele startede med vodka – så kan vi nu også tilbyde et unikt og eksklusivt udvalg af Premium Gin. Og vi har massevis af spændende gin, som du kun finder hos os. Takket være vores internationale netværk at leverandører kan vi nemlig få en masse hjem, som vores konkurrenter kun tør drømme om. Ofte handler vi også direkte med destillerierne. Det sikrer ikke kun et stort og unik udvalg, men også lækre gin til virkelig skarpe priser. Og vi er faktisk klar til at give prisgaranti på alle vores produkter. Vi skal bare være billigst i Danmark – du fortjener nemlig god gin til små penge!

Og vi har premium gin fra mere end 25 forskellige lande – bland andet kan vi friste dig noget så eksotisk som kroatisk gin, lettisk gin og endda peruviansk gin. Men vi har selvfølgelig også de bedste flasker fra mere klassiske ginlande som England, Skotland, Tyskland og Holland. Og så har vi masser af dansk gin – og vi kan ikke få nok!

Vi får konstant nye flasker gin hjem og vi satser på at runde 250 forskellige gin inden året er gået! Og har du et bud på en ginnyhed, som vi mangler. Så må du endelig kontakte os. Vi er altid nysgerrige på nye gin.

Viser 1–40 af 238 resultater