Islandsk Vodka

Islandsk Vodka

Islandsk Vodka / Vodka fra Island

Selvfølgelig elsker vi Islandsk Vodka. Vi tror slet ikke det er muligt ikke at elske det! For den smukke ø byder på alt, hvad man har brug for til at lave rigtig, rigtig god vodka!

Det rå, barske, smukke og rene islandske landskab giver inspiration og innovation til islandske spiritusproducenter. Vodka fra Island er stadigvæk ret nyt. Og vodkascenen er først ved at finde sine  fødder. Og Reyka Vodka og Icelandic Mountain er lige nu de to eneste islandske vodkaer, som har fået bygget et navn op udenfor Island. Og desværre også de eneste i vores sortiment lige nu. Men det skal vi nok få ændret på, for vi er sikre på at der snart vil skyde nye spændende vodkaprojekter op på Island. Og vi er mere end klar til at tage imod spændende nyheder fra Island.

Den vilde natur

Naturen på Island er perfekt til at producere vodka. Og den islandske mentalitet er skabt til at blive afspejlet i vodkaen!

Et perfekt eksempel på det er Reyka Vodka. En 100% gennemført. 100% islandsk vodka. Født og skabt af den islandske natur. Født af lava – produceret med laveenergi og filtreret gennem lava. Vi er vilde med den omtanke for miljøet, som gang på gang går igen i øens lækre produkter. Derfor kan man altid nyde vodka fra Island med god samvittighed!

Kender du en spændende vodka fra Island som vi ikke har, vil vi meget gerne høre fra dig! Vi plejer at være ret så dygtige, til at få nye vodkaer hjem til Danmark!

Viser alle 5 resultater