Russisk Vodka

Russisk Vodka

Russisk Vodka / Vodka fra Rusland

Vi er fuldstændig vilde med russisk vodka, og vi har da også Danmarks største sortiment af det. Du finder alle former for russisk vodka hos os, fra de store kendte brands som Beluga, Russian Standard, Kalashnikov eller Green Mark, til ukendte vodkaer fra Sibiriens kulde eller små russiske provinsbyer. Vi elsker at finde unikke flasker til dig – og en stor del af vores udvalg er flasker, som vi selv importerer – og som du derfor kun finder hos os!

Hvad er særligt ved russisk vodka?

Det her kunne nemt blive et meget langt afsnit – men jeg skal nok prøve at holde det kort.

Rusland er vodkaens fødested, og her har man en særlig vodkatradition og kultur.

Og i Rusland er vodka er traditionelt lavet på hvede – i sjældne tilfælde også andre kornsorter. Hvedevodkaer (særligt de russiske) er generelt kendetegnet ved at være meget milde, og rene i smagen, og så har de ofte en eftersmag med varme og let krydrede noter af anis og peber. Rigtige vodkaer fra Rusland får dog også lov til at bevare deres karakter, og beholde noget smag. Lad dig overraske og forføre af en ægte russisk vodka. Der er en grund til at russerne elsker det så meget.

Hvordan drikker russerne vodka?

Det drikkes traditionelt rent – og kun let afkølet. Mange laver den fejl at de køler deres vodka alt for meget ned – og så mister de mange smagsnoter. Så nøjes med at servere den ved 6-12 grader, så får du mest ud af din vodka fra Rusland.

 

Viser 1–40 af 77 resultater