Tysk Vodka

Tysk Vodka

Tysk Vodka / Vodka fra Tyskland

Vi elsker tysk vodka!

Tyskland er meget mere end billig grænsehandel og dårlig vodka. Og det vil vi gerne være med til at vise.

Derfor har vi samlet Danmarks aller største udvalg af tysk vodka. Vi har alt fra hæderkronede mærker med lang lang historie og nye, innovative brands. Og du finder det selvfølgelig til de bedste priser. Alle skal have lov til at nyde en af de fantastiske vodkaer fra Tyskland!

Tysk vodka er mange ting, og den tyske vodkatradition går langt tilbage. Destilleriet bag Adler Vodka blev eksempelvis stiftet i Berlin i 1874 og Held Vodka så dagens lys for første gang  i 1921. De mange år med spiritusproduktion har givet landet en fantastisk tradition og erfaring i forhold til vodka. Og en blanding af traditionelle destillerier og nye og innovative mikro destillerier, sætter Tyskland på verdenskortet når det gælder vodka.

Tyskland er også fuldt af nye, spændende vodkaproducenter der med innovation og nytænkning skaber lækre premium vodkaer på en ny måde. Our/Berlin vodka er lokal/global. Three Sixty Vodka er filtreret gennem diamantstøv! og Porn Vodka ligner ikke noget vi har set før – på den gode måde!

Vi er sikre på at du finder en tysk vodka som du kan forelske dig i – lige meget hvad du er til!

Skulle vi mangle en spændende vodka fra Tyskland vil vi meget gerne høre fra dig. Vi kan skaffe det meste hjem, og er altid på udkig efter vodkanyheder.

Viser alle 38 resultater