Hollandsk Vodka

Hollandsk Vodka

Hollandsk Vodka / Vodka fra Holland

Selvom de fleste forbinder Holland med Gin, eller Genever, skal man ikke tage fejl af hollandsk vodka. For det kan bestemt noget. Men det er slet ikke så overraskende, for Holland har faktisk en meget lang vodkatradition, og der er blevet lavet vodka lige så længe som der er blevet lavet gin. Og landets mange destillerier producerer masser af lækre vodkaer – det er bare ikke så mange af dem, som har nået Danmark endnu.

Hollænderne er også selv ved at genopdage vodkaen. Og derfor er der i de seneste år dukket en del nye spændende hollandske vodkaer op. Eksempelvis er vi meget imponerede over både den utroligt luksuriøse 3 Kilos Vodka og den flotte, moderne Vox Vodka.

Hollandsk vodka er generelt ret klassisk i sin smag. Kornet træder sjældent tydeligt frem, og de fremstår som oftest relativt neutrale. Derfor er vodka fra Holland ofte rigtig god til at bruge i de fleste klassiske cocktails.

Her hos Pure Vodka håber vi på at kunne tilbyde flere vodkaer fra Holland i fremtiden, og du må meget gerne tippe os om spændende produkter.

Man går sjældent helt galt i byen med en vodka fra Holland.

Viser alle 24 resultater