Italiensk Vodka

Italiensk Vodka

Har du prøvet en italiensk vodka?

Italien har i mange år været mere kendt for vin, grappa og limoncello – og italiensk vodka var der ingen der havde hørt om. Landet har med sin lange lange tradition for at producere spiritus en masse know-how og gode produktionssteder – også når det gælder vodka.

Derfor er det helt naturligt at Italien også er blevet et vodkaproducerende land. Og efter at have smagt mange vodkaer fra Italien er vi yderst imponerede over niveauet.

Der er nu masser af forskellige italienske vodkaer som bliver tilgængelige uden for Italien. Den mest kendte er jo nok Roberto Cavalli Vodka, som på få år har taget verden med storm. Cavalli er et rigtig godt eksempel på den tilgang Italien har til vodka. Det handler ikke kun om smag – men også om æstetik.

Smagen skal behage munden, men flasken skal behage øjet. Derfor er der altid gjort ekstra meget ud af det ydre på de italienske vodkaer. Med en stilsikker hånd synes vi at de formår at ramme en stilfuld, eksklusiv og tidsløs stil.

Har du smagt eller set en italiensk vodka som vi mangler i vores sortiment vil vi meget gerne høre fra dig. Vi er altid på udkig efter nye spændende produkter fra Italien.

Viser alle 8 resultater