Vermouth

Vermouth

Vermouth / Vermut

Fra at være en gammel støvet drink, er vermouth ved at genfinde sin ungdomspragt, og er på ny blevet populær og trendy blandt både unge og gamle. En af grundende til den voksende popularitet er, at det kan bruges i rigtig mange forskellige drinks. Vermouth indgår som en meget vigtig ingrediens i en lang række af klassiske cocktails. Eksempelvis Negroni, Dry Martini, Manhattan og mange mange flere.

En af vores absolutte yndlingsdrinks er en Vodka Martini. Og den er virkelig svær at lave uden en god vermouth. Derfor har vi sat os for at samle et udvalg af de bedste Vermouths på markedet. Og vi er ret stolte af det og mener at vi er kommet rigtig godt i mål.

Vi har nemlig fundet de bedste vermouths, som både kan nydes rent eller indgå i klassiske og moderne vermouth cocktails. Vi har samlet et bredt udvalg af forskellige smage og stile inden for denne type spiritus. Vi har både lyse og mørke vermuter, så vi er sikre på at du finder en du kan lide her!

Vermouth er retro og trendy, og vi spår at der snart vil dukke en masse nye spændende small batch produkter op. Har du set eller smagt en vermut som du synes vi burde have i vores sortiment, så skriv endelig til os!

Viser alle 5 resultater