Fransk Vodka

Fransk Vodka

Hvorfor Fransk Vodka?

Fransk Vodka har på kort tid slået sig fast som en af de helt store spillere på vodkamarkedet. Med Grey Goose i front har vodkaer fra Frankrig sparket døren ind til det danske marked. Grey Goose er heldigvis ikke den eneste vodka fra Frankrig der vil forkæle danskerne. Ciroc Vodka tog markedet med storm på få måneder, og  også Citadelle 6C Vodka  er hurtig blevet populær i Danmark.

Men…

Frankrig er fuld af spændende og anderledes vodkaer lige nu. Det er et rent slaraffenland for vodkakyndige. Og Pure Vodka har selvfølgelig Danmarks allerstørste og bedste udvalg af fransk vodka – og det er vi stolte af!

Fælles for fransk vodka, er at der lægges meget stor vægt på den æstetiske side. Vodkaer fra Frankrig vil ofte gøre lige så meget ud af udseendet som selve vodkaen. Der leges med former, farver og udtryk. Og gang på gang rykkes der på hvordan en vodka flaske kan se ud. Eksempler på dette særegne franske design er Bleu Storm og Vichie Pitia Vodkaerne. Heldigvis går det flotte design hånd i hånd med lækker håndværk.

Fransk Spiritustradition

Selvom Fransk Vodka er relativt nyt, har man jo produceret andre former for spiritus i Frankrig i mere end 500 år. Cognac, Calvados og Pastis er nogle af de mest kendte spiritusser, men vodkaproduktionen er virkelig også ved at tage fart.

Og vodka scenen i Frankrig er både innovativ og traditionel når det gælder vodka. Vichie Pitia Vodkaerne er skabt ud fra vodka opskrifter fra 1700 tallet og er eksempler på den traditionelle tilgang til vodka. Mens produtker som Fair Quinoa Vodka og Pure Green er eksempler på en mere innovativ tilgang. Fair Fairtrade Vodka er som den eneste vodka i verden lavet på Quinoa og Pure Green Vodka var en af de første økologiske vodkaer i verden.

Så om du er til tradition eller innovation når det gælder vodka – så er det aldrig dumt at kigge mod Frankrig!

Mangler vi en spændende fransk vodka? Så skriv endelig til os. Vi er altid på udkig efter nye vodkaer.

Viser alle 19 resultater