Finsk Vodka

Finsk Vodka

Finsk Vodka / Vodka fra Finland

Finnerne elsker deres vodka og det kan vi godt forstå. Her hos Pure Vodka er vi også vilde med finsk vodka.

Derfor har vi samlet Danmarks største og bedste udvalg af vodka fra Finland. Vi har både de kendte, internationale mærker som Koskenkorva og Finlandia,  samt mere ukendte og nye vodkaer. Vi har gået efter at smag, udtryk, historie og pris skal gå op i en højere enhed. Og vi har kun finske vodkaer som vi selv kunne finde på at servere for vores gæster.

Den finske natur er som skabt til at lave vodka. Det barske klima og den rene natur giver rene naturprodukter med respekt for naturen. Særligt nord for den arktiske cirkel skabes der magi. Et eksempel på den arktiske smag er Gustav Vodka – lavet 100% af arktiske råvarer.

Hvorfor elsker vi finsk vodka?

Simpelthen fordi det smager så godt! Der er virkelig bund og karakter i de finske vodkaer.

På mange måder er finsk vodka nærmest et miks af russiske og svenske vodkatraditioner – og de har taget det bedste fra begge områder.

Finsk vodka laves nærmest altid på korn – og meget ofte på byg. En vodka lavet på byg giver et lækkert forhold mellem smag og renhed. Desuden giver bygen en rigtig fin og luksuriøs fedme til vodkaen.

Det bedste eksempel på en klassisk finsk byg vodka må nok være den ikoniske Koskenkorva Vodka. Kendt og elsket verden over – og et af flere eksempler på en virkelig prisvenlig finsk vodka.

Viser alle 13 resultater