Britisk Vodka

Britisk Vodka

Britisk Vodka

Vi gider ikke snakke Brexit eller andre problemer. Lad os fokusere på Britisk Vodka. For det kan virkelig noget – eller briterne kan virkelig noget. Derfor har vi også efterhånden fået samlet os et rigtig, rigtig stort udvalg af britisk vodka. Faktisk Nordens største – Vi har nemlig hele 40 forskellige flasker på lager. Der for tør vi også trygt sige, at vi med sikkerhed har en eller flere, som du ikke kan leve uden.

Den største grund til, at vi er ret så vilde med britisk vodka er nok kombinationen af deres lange spiritustradition og så deres innovative tilgang til spiritus. Det giver nemlig nogle helt unikke produkter, som man bare ikke finder andre steder. Desuden er mange af de britiske vodkaer lavet med lokale råvarer, hvilket vi selvfølgelig også støtter op om.

I vores store sortiment af lækre britiske vodkaer finder du vodka fra alle områder af Storbritannien. Vi har selvfølgelig et stort udvalg af skotsk vodka, men vi har også skaffet dig noget så sjældent som nordirsk vodka og walisisk vodka. Vi har endda Blackwoods Vodka, som er destilleret på Shetlandsøerne. Så du kan rejse hele Storbritannien rundt ved at handle hos os.

Viser 1–40 af 55 resultater