Nordirsk Vodka

Nordirsk Vodka

Nordirsk Vodka / Vodka fra Nordirland

Vi skal være de første til at indrømme, at vi virkelig taler niche her. For Nordirsk Vodka er ikke noget, som man normalt taler om. Og det er bestemt heller ikke noget, som vi ligefrem sprøjter ud. Vi synes dog, at RubyBlue Vodka er så god – at danskerne fortjener muligheden for at købe den. Og hvem ved – måske dukker der pludselig flere spændende vodkaer fra Nordirland op.

Vores vodkarejse er her nået til Nordirland – og vi kan glemme al snak om the troubles, brexit og andre problemer. For nu skal vi kun tale spiritus og nordirsk vodka. Ligesom resten af øen har Nordirland en lang og rig spiritustradition, som dog primært har været fokuseret på whisky og poitin. Men der findes altså også en enkelt vodka fra Nordirland. Eller vi er i hvert fald kun stødt på én indtil videre. Men den er til gengæld også rigtig god.

Og det giver god mening at RubyBlue er lavet på kartofler, som er den mest dyrkede afgrøde i Nordirland. Og resultatet er en ærlig og meget lækker vodka med en blød og rund smag.

Hvis du har et godt tip til en vodka fra Nordirland, som kunne passe ind i vores sortiment, så hører vi meget gerne fra dig! Vi vil bare have det største udvalg af premium vodka!

Viser et enkelt resultat