Windspiel Manufaktur

Windspiel Manufaktur

Windspiel Manufaktur

Vi må nok indrømme, at vi er ret så vilde med Windspiel Manufaktur – og derfor kan vi også tilbyde dig Danmarks klart største udvalg af deres lækre flasker. Og det er naturligvis med prisgaranti på, at du får dem til Danmarks laveste pris! Finder du dem billigere, så matcher vi nemlig altid prisen!

Som noget helt unikt kan vi også (som de eneste i hele landet) tilbyde dig den unikke Windspiel Vodka. En farlig lækker vodka, hvor der virkelig er kræset for detaljerne. Den særlige lagring på tønder af asketræ tager vodkaen til et helt nyt niveau! Det er en relativt kostbar flaske, men den leverer virkelig og lever uden problemer op til prisen!

Vi er vilde med alle de unikke tanker, der ligger bag de flasker, som Windspiel Manufaktur forkæler os med. Der er nemlig en rød tråd fra smag over historien bag og helt frem til flaskernes unikke og eksklsusive udseende.

Hvad er historien bag navnet Windspiel?

Det er tysk og det er navnet på hunderacen mynde. Det er også denne yndefulde hund, som pryder flaskernes label og logo. Og hvorfor er ginnen så opkaldt efter en hunderace?

Jo – det skyldes, at en af brandets ejere deler kærligheden for mynden med Frederik den Store! – Og nu tænker du måske, hvorfor vi blander en for længst død prøjsisk konge ind i det?

Hvad har Frederik den Store med Windspiel at gøre?

De tre gode venner bag Windspiel Manufaktur vidste ret hurtigt, at de ville lave spiritus – men de manglede lidt en historie mente de. Derfor begyndte de at søge i lokale arkiver efter inspiration. Og de fandt frem til, at Frederik den Store i 1756 udgivet et såkaldt Kartoffelbefehl, hvor han beordrede sine tyske undersåtter til at dyrke kartolfler i stor stil. Et af de udpegede områder var netop der, hvor Windspiel ligger. Og derfor er hver eneste flaske gin og vodka faktisk dedikeret til den store konge.

Windspiel Manufaktur og kartoflerne

Producenten holder til på gården Weilerhof, som ligger i Eifel i det vestlige Tyskland. Her er den særlige vulkanske jord særdeles velegnet til at dyrke kartofler. Og faktisk kom kartoflerne før hønen. Eller…. De begyndte at dyrke kartofler, før de havde besluttet sig for at lave spiritus. De vidste bare at de ville bruge de lækre kartofler til et forfinet produkt – og vi er så glade for, at de valgte at bruge dem til både gin og vodka. For kartoferne er nemlig basisråvare for alle deres produkter!

Viser alle 6 resultater