Økologisk Vodka

Økologisk Vodka

Økologisk Vodka

Vi elsker økologisk vodka – tanken om at kreere en lækker luksus spiritus og samtidig tage hensyn til miljøet betyder meget for os. Vodka er et meget rent produkt – og derfor går vodkaproduktion perfekt hånd i hånd med tankerne om økologi og økologiske råvarer.

Vi har Danmarks største udvalg af premium økologisk vodka – og vi har økologiske produkter fra Danmark, England, Tyskland, Estland, Polen, Frankrig, Kazakhstan, Norge og Sverige. Vi har endda også en fairtrade vodka – Fair Vodka – hvor ikke kun økologi. Men også miljømæssig bæredygtighed er en vigtig del af konceptet.

Vodka er et meget rent og sart produkt – og ideen om økologi og økologiske råvarer går derfor perfekt hånd i hånd med produktion af premium vodka.

Vodkaer som Snow Queen Organic og Pure Green Vodka, udstråler også en designmæssig renhed. Flasken og designet er centreret omkring den økologiske tanke. Altså tanken om et rent og naturligt produkt. Vi elsker når det æstetiske spiller sammen med vodkaens historie og ide.

Hvorfor økologisk vodka?

Når det gælder vodka, spiller råvarerne en meget større rolle end ved andre spiritusformer. Der tilsættes ingen tilsætningsstoffer eller smagsforstærkere der kan skjule dårlige råvarer. I en vodka kan man virkelig smage de oprindelige råvarer. Derfor er det utrolig vigtigt at kvaliteten og renheden af råvarerne er helt i top. Og det er her økologien for alvor kan folde sig ud!

Ved økologisk dyrkning af eksempelvis korn og kartofler, bliver råvarerne mere smagfulde, og er samtidig fri for mange urenheder og giftstoffer. De bliver altså den ultimative ingrediens til en premium vodka – og derfor smager økologiske vodkaer så fantastisk.

Viser alle 35 resultater