Irsk Vodka

Irsk Vodka

Irsk Vodka / Vodka fra Irland

Selvom den grønne ø mest er kendt for whisky og guinness, så gør vi os selvfølgelig mest i irsk vodka. Og heldigvis kan øen byde på masser af lækkerier. Og vi har fundet de bedste og mest spændende vodkaer fra Irland. Så slå dig løs og find din favorit!

Selvom de i Irland mest er kendt for deres produktion af whisky og gin, så bliver der også lavet en masse gin. Og ofte er det samme destilleri, som både står bag ginbrands og samtidig producerer noget lækker vodka.

Og de producerer ikke kun helt klassiske vodkaer. Nej. På Irland er de også virkelig innovative, hvilket eksempelvis den unikke Sausage Tree Vodka er et perfekt eksempel på. For hvor kunne man ellers finde på at lave en vodka med smag af pølstræsfrugt? Det lyder skørt. Men bare rolig – det smager dejligt!

Og selvom vi er mest til vodka har vi også fundet en lækker irsk poitin, som bestemt også er værd at prøve. Der er nemlig masser af smag og kraft i Spirit of Dublin Poitin. Du finder altid det bedste spiritus fra Irland hos os. Ligemeget om det er irsk vodka eller irsk poitin, som du er ude efter!

Poitin

Viser alle 8 resultater