Østrigsk Vodka

Østrigsk Vodka

Østrigsk Vodka / Vodka fra Østrig

Glem DJ Ötzi og afterski. Nu handlet det om østrigsk vodka. For alpelandet kan virkelig noget, når det gælder vodka. Og derfor har vi samlet et unikt og eksklusivt udvalg af vodka fra Østrig. Og vi forkæler dig virkelig. Vi taler vodka fra den allerøverste hylde og fantastisk smukke og innovative flasker. Og du finder dem kun hos os!

Vi er stolte af, at kunne tilbyde dig hele 17 forskellige vodkaer fra Østrig. Og det er ikke kun antallet – men i særlig grad kvaliteten. For Østrig kan meget mere end øl og snaps. Med deres ældgamle destilleritradition formår de nemlig også at skabe nogle fantastiske vodkaer. Og overraskende nok er det ret konservative land virkelig kreativt, når det kommer til at genopfinde vodkakategorien.

Bare se på de vilde Oval Vodka eller Neft Vodka – som begge er vanvittigt lækre og helt nyskabende. Vi føler virkelig at østrigsk vodka fortjener noget mere opmærksomhed og vi vil gøre vores bedste for at udbrede kendskabet i Danmark.

Og hvis du har smagt en unik østrigsk vodka på en skiferie, som vi ikke har. Så skal du straks skrive til os – og så ser vi om ikke vi kan få den hjem!

Viser alle 26 resultater