Estisk Vodka

Estisk Vodka

Estisk Vodka / Vodka fra Estland

Hos Pure Vodka finder du det bedste og største udvalg af estisk vodka i Danmark. Vi har nemlig håndplukket de bedste vodkaer til dig. Og vi er ret stolte as vores udvalg, som rummer en række premium vodkaer, hvor pris, kvalitet og historie går op i en større helhed. Det skaber en samlet oplevelse som tager vodkaen til et nyt niveau.

Estland har en lang og rig vodkatradition og man har produceret vodka i Estland i århundreder. Den estiske vodkatradition minder meget om den russiske, men estisk vodka er generelt lidt mere fyldig i smagen. Da kornet kommer tydeligere til udtryk i vodkaen. Ligesom i Rusland har man i Estland traditionelt lavet vodka på hvede, men man ser også andre kornsorter, samt kartofler brugt.

Situationen i Estland i dag

I dag ser man en stor kreativitet og nytænkning når det gælder estisk vodka. Lokale råvarer og økologi er kommet til at spille en central rolle, og det giver nogle vodkaer der respekterer den lokale natur, og bruger den på en forsvarlig måde. Derfor kan du drikke dem med god samvittighed!

Vi synes selv at vi har de bedste estiske vodkaer, men vi vil meget gerne høre fra dig hvis du er uenig eller mener at vi mangler en flaske. Vi er altid på udkig efter nye vodkaer fra Estland.

Viser alle 8 resultater