Stone Grange Distillery

Stone Grange Distillery

Stone Grange Distillery

Det lyder engelsk, men Stone Grange Distillery er 100% dansk. Faktisk ligger det ligge destilleri nær Fredensborg – nærmest ved bredderne af Esrum-søen. De er i dag mest kendt for deres ELG-serie, som i dag både består af gin, vodka og meget mere. Og her har vi samlet de lækreste produkter fra destilleriet. Og vi giver dig naturligvis prisgaranti på dem alle – så du behøver kun at handle et sted. Vi matcher nemlig altid prisen!

Vi har selvfølgelig de kendte ELG-Gin, som alle er lavet med de samme 3 ingredienser – enebær, korianderfrø og gulerødder. Men de varieres og bruges på forskellige måder, hvilket hver gang skaber en ny oplevelse. Senest har destilleriet også skabt deres egen vodka, ligesom de også står bag både brandy og absinth.

Men faktisk startede destilleriet i 2009 – og dengang var det med et fokus på akvavit og marc.

Hvem står bag Stone Grange Destilleriet?

Det gør Henrik Elsner. Han er nemlig både grundlægger, ejer og destillatør på det lille destilleri. Og han har en helt unik baggrund, som giver ham en unik tilgang til destillatørkunsten. Han er nemlig uddannet biokemiker og han har overført den videnskabelige tilgang til sin spiritusproduktion.

Alt bliver målt vejet og testet. Og denne præcision sikrer at kvaliteten er helt i top og at smagen er den samme hver gang.

For de nørdede kan vi også oplyse at størstedelen af produktionen foregår på et specialbygget kobber-destilleri fra tyske Müller Brennereianlagen.

Mangler vi et produkt fra Stone Grange Distillery? Så bare skriv eller ring til os. Vi kan med garanti få alt hjem fra dem. Hurtigt og altid til Danmarks skarpeste priser!

Viser alle 11 resultater