Chopin Vodka

Chopin Vodka

Chopin Vodka

En af de mest spændende polske vodkabrands er efter vores mening Chopin Vodka. De har nemlig et utroligt spændende vodkasetup, som både rummer vodka lavet på kartofler, hvede, rug, byg, majs og havre. De kommer virkelig hele vejen rundt. Derfor er vi også sikre på, at du nok skal finde en vodka, som vil falde i din smag. For vi har faktisk Nordens største udvalg af Chopin Vodka. Der er ingen af vores konkurrenter, som kan nå os til sokkeholderne. Og det er vi altså lidt stolte af. Og vi giver dig selvfølgelig som altid prisgaranti på hele molevitten.

Vodkaerne er opkaldt efter den store polske komponist Chopin og det er også ham der pryder de fleste af deres smukke vodkaer.

Deres basis sortiment består af Chopin Potato, Chopin Wheat og Chopin Rye. Og så har de også lanceret nogle spændende blended vodkaer, hvor de mikser råvarerne lidt.

Chopin og deres vintage vodkaer

Som en af de eneste producenter er de dedikerede til at skabe vintage vodka. Og de lanceret minimum en ny årgangsvodka hvert år. Og vi er vilde med det. Men husk at være hurtig hvis du skal sikre dig en. Produktionen er ikke så stor som efterspørgslen er.

Hvor bliver Chopin Vodka lavet?

Produktionen foregår naturligvis i Polen. Nærmere bestemt på Chopin Destilleriet i Krzesk i det østlige Polen. Det hed tidligere Siedlce Polmos, men har siden skiftet navn. De elsker lokale råvarer og de får størstedelen af deres ingredienser fra landmænd i en omkreds af 15 kilometer fra destilleriet. Udover Chopin laver de også en række spændende polske vodkaer, som eksempelvis Zorza Vodka.

Viser alle 16 resultater