Barr Hill Distillery

Barr Hill Distillery

Barr Hill Distillery

Her var vi samlet vores store udvalg af flasker fra Barr Hill Distillery. Vi fører nemlig både deres vodka og deres to gin i vores faste sortiment. Og kodeorder er honning, honning og mere honning. Helt unikt og anderledes – men meget lækkert. Og vi har faste lave priser på de unikke flasker og vi giver dig altid prisgaranti på dem!

Barr Hill Destilleriet er på flere måder helt unikt. Det er grundlagt og skabt af biavleren Todd Hardie i 2009. Han havde nemlig længe eksperimentere med at bruge honning til at lave spiritus. Han slog sig sammen med den lokale brygger Ryan Christensen og sammen forvandler de honningen til både gin og vodka.

I deres gin indgår der faktisk kun to ingredienser – enebær og honning. Og vodkaen er udelukkende lavet på honning og vand. Det er nemlig lykkedes de to at fermentere honningen, hvorved de kan destillere det. Da honning er en dyr råvare og teknikken er krævende, så medfører det også at det er nogle ganske dyre flasker. Men kvalitet og smag lever til fulde op til prisen!

Viser alle 3 resultater