Absolut Vodka

Absolut Vodka

Absolut Vodka

Vi er meget stolte af, at have Danmarks største udvalg af Absolut Vodka. Og det er faktisk en personlig passion, som har ført til, at vi har så mange forskellige, sjældne flasker fra Absolut. Vi elsker nemlig at lede efter udgåede og sjældne Limited Edition flasker, som man ellers troede var forsvundet. Og vi må da også indrømme, at der nogle gange ryger en flaske ind i den private samling. Men vi sørger altid for, at vores kunder får lov først.

Absolut er et verdenskendt brand, som kan findes i nærmest alle klodens land. Og det er det 2. mest solgte vodkabrand på verdensplan, kun overgået af Smirnoff. Og det er jo selvfølgelig ikke tilfældigt. Det skyldes en god kvalitet til en skarp pris – og vigtigst af alt kreativitet. For Absolut formår gang på gang at skabe nye spændende smage og design til os. Det er også derfor at Absolut flasker er blevet en mani for mange samlere, som prøver at samle så mange forskellige flasker som muligt. Og det skal vi nok hjælpe med!

Luksus Vodka fra Absolut

Absolut laver også mere eksklusive flasker – og deres top premium vodka er Absolut Elyx. Det er en af de mest eksklusive premium vodkaer på markedet, og både udseende og indhold er helt i top.

Absolut Elyx er dog ikke den første ultra-premium vodka som Absolut har produceret. I starten af 2000’erne forsøgte de sig for første gang med en ultra-premium vodka – nemlig Absolut Level. Det er en flaske der virkelig adskiller sig fra alle andre vodkaer, der alle har mere eller mindre samme form og udtryk. Men Absolut Level er helt sin egen. Af uvisse årsager blev den dog aldrig en kommerciel succes, og derfor stoppede Absolut produktionen af den. Det har betydet, at det i dag er en meget sjælden og eftertragtet flaske – og vi er de eneste i Danmark, der kan tilbyde den.

Absolut og Samfundet

Absolut er bestemt ikke bare et vodkabrand som alle andre. De er også en producent, som tager stilling til problemer i samfundet – og prøver at ændre på ting. Et af de bedste eksempler på det er to af deres Limited Edition Vodkaer – Absolut Colors Vodka & Absolut Rainbow Vodka.

Mangler vi en udgave fra Absolut? Så skriv endelig til os. Vi kan skaffe det meste!

Viser alle 37 resultater