Beluga Vodka

Beluga Vodka

Beluga Vodka

De er ved at åbne danskernes øjne for, hvad vodka kan være – og det bakker vi selvfølgelig op omkring. Med sin milde, men stadig komplekse smag, er den perfekt at nyde rent – eventuelt til en god dansk frokost. Men deres vodkaer kan også give dig en fantastisk cocktailoplevelse. Og vi er faktisk så vilde med dette luksusbrand, at vi har samlet Danmarks største udvalg af vodka fra Beluga. Og det er naturligvis til Danmarks bedste priser – og det giver vi prisgaranti på!

Vi har faktisk så stort et udvalg, at vi som de eneste i Danmark også forhandler deres helt nye jagtbitre – Beluga Herbal Bitter og Beluga Berry Bitter. De er lavet i samme høje kvalitet som destilleriets vodkaer og skal bare prøves!

Historien bag Beluga Vodka:

Selve Beluga Brandet er relativt nyt og firmaet bag blev stiftet i 1998, mens den første vodka stod i butikkerne i 2002. På den korte tid har de dog allerede opbygget et unikt brand og fået en række unikke vodkaer på markedet.

Nok det mest luksuriøse brand i Rusland, og de har endda formået at bevare den russiske sjæl i deres produkter.

Produktionen af Beluga Vodka:

Det foregår på det hæderkronede Mariinsk destilleri, som har produceret vodka helt siden 1900. Det har overlevet revolutioner og verdenskrige og vi bilder os ind at deres erfaring og dedikation kan smages i deres vodkaer.

Da destilleriet fyldte 115 år, fejrede Beluga det med at lancere den fantastiske Beluga Celebration Vodka.

Og nu er de også begyndt at lancere nogle vildt smukke limited edition vodkaer, som indtil videre har været inspireret af e skiftende årstider. Deres design er helt unikt – og man nænner næsten ikke at åbne de smukke flasker. Særligt Beluga Summer og Beluga Winter er vi helt forelskede i. Det grafiske udtryk og retrostilen sidder bare lige i skabet!

Viser alle 12 resultater