Japansk Vodka

Japansk Vodka

Japansk Vodka / Vodka fra Japan

Glem sushi, sumobrydning og hentai. Nu handler det kun om én ting – Japansk Vodka. En stadig lidt overset niche i Danmark – men vi skal nok komme efter det. Vi har allerede Danmarks største udvalg af vodka fra Japan og kan lige nu tilbyde dig 3 særligt udvalgte og meget velsmagende vodkaer.

Når vi ser på den store succesbølge som japansk whisky har redet på og den stigende popularitet, som japansk gin oplever – så er vi sikre på, at det kun er et spørgsmål om tid før vodkaen også får lov til at stråle. Øriget har nemlig gang på gang bevidst at de virkelig kan noget, når det gælder spiritusproduktion. Og faktisk bliver alle vores japanske brands faktisk produceret af destillerier, som også har gin og/eller whisky på samvittigheden.

Eksempelvis kender de fleste whiskynørder Nikka – men de færreste ved måske at destilleriets har lanceret den lækre Nikka Coffey Vodka? Og mange ginelskere kender Roku Gin – men de bør også møde destilleriets unikke risvodka Haku Vodka.

Vi er vodkaeksperter og efter at have smagt påen masse forskellige japanske vodkaer har vi dommen klar. Køb det, smag det, drik det – og gentag!

Viser alle 6 resultater