Engelsk Vodka

Engelsk Vodka

Engelsk Vodka / Vodka fra England

Det er svært at sige spiritus uden at komme til at tænke på England. Men man glemmer måske at landet kan meget mere end bare gin. Og vi har lidt forelsket os i engelsk vodka. Derfor har vi også fået samlet hele 34 forskellige vodkaer fra England. Så vi tør godt garantere, at der også vil være en, som du ikke kan leve uden – og formegentlig mere end én.

Hvorfor engelsk vodka?

England er et af de mest innovative områder inden for vodka. Der er de seneste år dukket en række mindre vodka producenter op i England, og de producerer en række spændende og innovative vodkaer. De tænker ud af boksen, og tænker vodka på en helt ny måde. Der er mange eksempler på dette.

Blandt andet Black Cow Vodka der er lavet på valle! En engelsk bonde fik den ide at bruge valle til et nyt produkt, og opdagede en ny form for gær der gjorde det muligt. Resultater er en engelsk vodka der er helt unik, men stadig er en rigtig vodka. Andre eksempler er Skorppio Vodka med en skorpion i flasken. Eller den luksuriøse Black Moth Trøffel Vodka, der tager cocktails til et helt nyt niveau.

Vi har samlet det største og bedste sortiment af vodka fra England. Og vi arbejder hele tiden utrætteligt på at finde nye spændende engelske vodkaer til jer. Vi vil forkæle jer og give jer det bedste England kan byde på i forhold til vodka. Har vi overset en spændende engelsk vodka vil vi meget gerne høre fra jer. Vi er altid på udkig efter nyheder.

Viser 1–40 af 43 resultater