The Lakes Distillery

The Lakes Distillery

The Lakes Distillery

I december 2014 slog The Lakes Distillery dørene op for første gang. Og man må sige, at de gjorde det med stil. De havde nemlig ikke kun opbygget et destilleri. Nej. De var gået hele vejen og slog samtidigt dørene op for en restaurant, butik, bar og besøgscenter. Og det hele er indrettet på en gammel victoriansk bondegård, hvor flere af de gamle bygninger indgår i det nye projekt. Det skulle virkelig være et besøg værd – og der er selvfølgelig masser af smagsprøver tilgængelige!

Og da The Lake Destilleriet ofte producerer nye limited edition flasker (særligt når det gælder gin) kan du virkelig blive forkælet, hvis du besøger dem. Og gøre os andre misundelige ved at prøve noget helt nyt, som ellers er utilgængeligt i Danmark.

Lige nu fører vi et eksklusivt udvalg af produkter fra The Lakes Distillery. Og hos os finder du deres klassiske The Lakes Gin, den lækre Explorer Edition Gin og deres prisvindende The Lakes Vodka. Og vi giver dig altid prisgaranti – så du kan trygt handle hos os!

Og hvis du har interesse for andre af deres produkter, så skal du være velkommen til at kontakte os. Vi kan få det meste hjem – også destilleriets whiskyer.

The Lakes Distillery nyder stor succes med deres produkter. Derfor har de også sikret sig en større investering, som de vil bruge til at udvide deres produktionskapacitet. Og efter planen kan de fra 2012 producere 1,2 millioner flasker om året. Så burde der være nok til alle!

Hvad er The Lakes District?

Det er et naturskønt område, som ligger i Cumbria i det nordlige England. Størstedelen af området har siden 1951 været en nationalpark og der kommer mere end 16 millioner besøgende hvert år. Og en del af dem slår også vejen forbi destilleriet, som selvfølgelig er opkaldt efter området som det ligger i. Og udover lokale ingredienser plukket i nationalparken indgår der også kildevand fra The Lakes District.

Viser alle 3 resultater