Studer Distillery

Studer Distillery

Studer Distillery

Her finder du vores store og helt unikke udvalg af lækre flasker fra Studer Distillery. Vi handler nemlig direkte med det schweiziske destilleri og derfor finder du kun disse flasker hos os. Og vi kan både forkæle dig med vodka, gin og endda deres helt nye og prisvindende hasselnøddelikør. Det hele er i absolut topkvalitet og imponerer både på smag og udseende.

Vi har selv besøgt Destillerie Studer i Escholzmatt i Schweiz. Og det lille, familiejede destilleri ligger smukt placeret i udkanten af den lille by og ikke langt fra bjergene. De har været i gang siden 1883 men destilleriet er meget moderne. I starten lavede de primært frugtsnaps, men nu kigger de også mod nye kategorier.

De har haft stor succes med deres unikke Studer Gin og Vodka, som kommer i de smukke runde flasker med et bjerg inden i. Og for nylig har de lanceret en ny ginserie, som hedder Swiss Highland.

Fælles for dem er at Studer Destilleriet primært bruger lokale råvarer og så laver de stort set alt med håndkraft. Og de laver også selv de grunddestillater, som bruges til gin og likører. Alt i alt er det bare kvalitet hele vejen igennem!

Viser alle 5 resultater