Sams Island Distillery

Sams Island Distillery

Sams Island Distillery

Tag med en tur til Samsø og forelsk dig gin eller vodka fra Sams Island Distillery. Det lille destilleri forvandler råvarer fra den samsiske natur til lækker spiritus og de er utrolig kreative må vi sige. Der indgår nemlig myrer i en af deres gin! Hvem skulle have troet det. Men det fungerer. Aller deres produkter. Hele vejen igennem. Derfor kan du trygt prøve en af deres flasker. Og vi giver dig prisgaranti på det hele!

Både deres gin og vodka tager 100% udgangspunkt i øens ressourcer og råvarer. Særligt deres Sams Island Vodka, som er lavet på øens berømte kartofler, er vi helt vilde med. Det er en halvdyr flaske, men den lever op til prisen.

Og så var der det med myrerne. Da der ikke gror citrusfrugter på den ellers solrige ø, måtte folkene bag finde på noget andet til at give syrlighed. Og valget faldt på såkaldte orangemyrer, som samles med en særlig lille myrestøvsuger.

Det lille destilleri laver i øvrigt også en rom, som efter sigende skulle være rigtig god. Den må vi også hellere få smagt på.

Viser alle 4 resultater