Khor Vodka / Khortytsa Vodka

Khor Vodka / Khortytsa Vodka

Khor Vodka / Khortytsa Vodka

Her finder du Danmarks mest eksklusive udvalg af Khor Vodka / Khortytsa Vodka – Ukraines mest populære premium vodka. Af fuldtændige uforståelige årsager findes dette brand stadig kun hos os. Det fortjener ellers at blive blæst udover hele landet. Og faktisk eksporteres deres vodkaer til hele 87 lande verden over – det er bare kun os hos PureVodka, der har fået øjnene op for dem i Danmark.

Khortytsa Destilleriet blev stiftet i 2003 – og det blev bygget efter de mest moderne forskrifter. Og ALT blev specialbygget. Og det er et imponerende resultat, som er kommet til verden. Destilleriet kan produceret hele 16 flasker vodka pr. sekund og deres lager har plads til  hele 1,000,000 liters alkohol!

Og massevis af internationale priser vidner om, at de virkelig også har styr på smagen.

Vi har valgt de bedste og mest eksklusive udgaver, som destilleriet kan byde på. Synes du at vi mangler en? Så skriv til os – måske kan vi skaffe den hjem til dig!

Er KHOR Vodka og KHORTYTSA Vodka det samme?

Vi kan godt forstå, hvis du er lidt forvirret. Men det korte svar er. Ja, det er det. Eller det ukrainske vodkabrand KHORTYTSA har skiftet navn og kalder sig nu for KHOR VODKA.

Det er derfor det samme indhold men navnet og designet har fået sig en opgradering. Det har skabt et mere moderne look – og vi synes faktisk det er en opgradering!

Viser alle 3 resultater