Kaffelikør

Kaffelikør

Kaffelikør

I teorien burde det være meget nemt at lave en kaffelikør – det er nemlig nok med kun 3 ingredienser. Traditionelt set indgår der nemlig kun disse 3 ingredienser – vodka, sukker og kaffe. Men, men, men… Når det er så simpelt, så kræver det også at man bruger de absolut bedste råvarer. Og vi har brugt flere år på at finde frem til disse unikke likører. Og vi tør godt sige, at vi har Danmarks bedste og største udvalg af premium kaffelikør. Og for at gøre det endnu nemmere for dig at handle, så giver vi dig altid prisgaranti!

Kaffelikører kan sådan set bruges til mange ting. Først og fremmest kan de selvfølgelig drikkes rent. Mange bruger dem også i desserter og bagværk. Men vi elsker dem først og fremmest, når vi skal lave lækre White Russian – også kaldet hviderussere!

Og det er en af verdens letteste drinks at lave – og bruger du gode råvarer, så er det også en af verdens allerbedste drinks. 1 del premium kaffelikør, 1 del premium vodka og 1 del sødmælk. Og så masser af is. Så sidder den lige i skabet.

Selvom en god kaffelikør kun indeholder 3 ingredienser, så kan der være ret stor forskel på smagen. Om der er brugt rørsukker eller hvidt sukker – og selvfølgelig hvilken kaffebønne der bruges. Og i vores sortiment er der noget for enhver pengepung og for enhver smag.

Manger vi en premium kaffelikør i vores sortiment, så må du meget gerne tippe os. Vi er altid på udkig efter mere.

Viser alle 7 resultater