Isfjord Distillery

Isfjord Distillery

Isfjord Distillery

Siden 2007 har Isfjord Distillery forvandlet vand fra grønlandske isbjerge til fantastiske spiritusser. Hos os finder du både deres vodka og gin til Danmarks laveste priser. Og finder du dem billigere, så matcher vi prisen!

Isfjord Distillery er et dansk/grønlandsk succesprojekt, som i høj grad har været med til at brande og udbrede kendskabet til produkter fra Grønland. Takket være høj, høj kvalitet, lækker indpakning og god historiefortælling har de skabt et eksklusivt luksusbrand, som også har været med til at bane vej for andre grønlandske eksportsucceser.

Vandet er i centrum og vandet til alle deres produkter kommer som nævnt fra isbjerge. Når gletcherne omkring Ilulissat i det vestlige Grønland kælver, så sejler fangere ud i kajakker og høster store isblokke. Og det vand er verdens reneste. Og det er ikke bare noget, som de siger.

Målt på TDS (Total Dissolved Solids) er det nemlig verdens ubetinget reneste vand. Det skyldes at det har ligget uberørt af menneskehænder og forurening i mere end 10.000 år.

Isblokkene lastes på containere og smelter langsomt under den lange sørejse til Danmark. Og det er der endnu et plus ved. Altså det med søfarten. Grønland skal nemlig importere alt det, som de ikke selv kan producere, men ofte sejler de store containerskibe tomme tilbage til Danmark. Og det udnytter Isfjord, hvilket gør at deres transport ikke belaster miljøet.

I Danmark bliver de bedste råvarer destilleret sammen med det unikke gletchervand. Og det giver deres produkter en unik blød og rund smag. Udover vodka og gin producerer Isfjord Distillery også rom, whisky og akvavit

Viser alle 2 resultater