Debowa Vodka

Debowa Vodka

Debowa Vodka

Her får du en af polakkernes egne favoritter – Debowa Vodka. En serie af helt unikke vodkaer, som giver dig nogle helt unikke oplevelser. Du får både traditionelle smage og mere innovative vodkaer. Vi har sikret dig Nordens største udvalg og vi giver dig prisgaranti på det hele!

Debowa betyder eg på polsk. Og egetræet er da også utrolig vigtigt for disse vodkaer. Derfor er flaskerne også alle prydet af et smukt egetræ. Og i mange af vodkaerne indgår egen også som en smagsgiver. Det gøres ved at der lækkes en flig egetræ ned i flasken og her ligger den og afgiver smag og farve. Udover at det ser smukt ud er det også meget velsmagende.

Vi har som nævnt Nordens største udvalg af Debowa Vodka og kan tilbyde mange spændende smagsvarianter. Og derfor er vi sikre på, at du nok skal finde en, som du ikke kan leve uden. Vi har også en del af deres vodka i miniatureudgaver. Brug den som smagsprøve eller ekstragave.

Hvor bliver Debowa Vodka produceret?

Det bliver de selvfølgelig i Polen. Det hele foregår i byen Siedlec nær Poznan i det vestlige Polen. Bag det hele står de to brødre Jerzy og Leszek Markiewiczwas. Og de har bygget det hele op helt fra bunden. De startede i det små i 1982. I 1989 importede de vermouth til Polen og sådan voksede det hele langsomt. Indtil de i starten af 1990’erne endda fik opbygget deres eget destilleri.

Viser alle 13 resultater