Chilgrove Distillery

Chilgrove Distillery

Chilgrove Distillery

Vi har samlet Danmarks største udvalg fra Chilgrove Distillery. Og du finder alle deres gin, samt deres prisvindende vodka. Det hele er af rigtig høj kvalitet og du får nogle unikke smagsoplevelser. Fælles for dem alle er, at det er baseret på et druedestillat. Og vi har aldrig smagt så gode gin eller vodka baseret på netop druer. Vi kan varmt anbefale disse produkter. Derfor giver vi dig også prisgaranti på det hele!

Chilgrove Destillery blev grundlagt i 2015 af ægteparret Christopher og Celia Beaumont-Hutchings. De var bland andet inspireret af Celias opvækst i Holland og dermed også den hollandske genever. De læste om de oprindelige former for genever og det fik dem til at vælge druer, som base for deres gin. Og det er faktisk ikke en dum ide. For destilleriet ligger i det sydlige England, hvor både klima og jord er rigtig velegnet til at dyrke druer.

Både destilleriet og deres produkter er opkaldt efter den lille landsby i Sussex, hvor ægteparret bor og hvor de har indrettet deres destilleri.

Viser alle 5 resultater