Blackwoods Distillery

Blackwoods Distillery

Blackwoods Distillery

Vi har måttet hele vejen til Shetlandsøerne for at finde disse lækre og unikke gin og vodka fra Blackwoods Distillery. Men bare rolig. Der er hele turen værd og mere til. De laver nemlig nogle fantastisk årgangsgin og en unik og lækker botanisk vodka. Vi har sikret dig et stort udvalg deroppefra – og det giver vi dig prisgaranti på!

Oprindeligt blev destilleret grundlagt i 2002 og de lancerede deres første produkter i 2003. Dengang var målet at blive det første whiskydestilleri på Shetlandsøerne. De gik dog konkurs i 2008.

Brandet blev dog overtaget af et nyt firma, som førte det videre i samme navn og fortsatte produktionen af bland andet whisky og likør, mens de solgte gin- og vodkadelen videre til et helt tredje firma. Som havde ambitioner om at opstarte produktionen på Shetlandsøerne igen.

Dog hersker der faktisk lidt usikkerhed om, hvor deres vodka og gin bliver produceret. Og producenten har ikke selv meldt noget ud. Og det synes vi ærligt talt er lidt mærkeligt. Men faktum er dog, at kvaliteten af produkterne er helt i top. Og det er trods alt det vigtigste.

Viser alle 3 resultater