Zuidam Distillers

Zuidam Distillers

Zuidam Distillers

Her finder du vores udvalg af vodka, gin og genever fra det prisvindende, familieejede Zuidam Distillers i Holland. Som siden grundlæggelsen i 1975 på kort tid har slået sig fast, som et af de førende destillerier i Holland. De laver selvfølgelig genever og gin, men de har også vodka, whisky, rom og likører. De har et unikt og meget bredt udvalg og næsten alle deres produkter har på den ene eller anden måde vundet priser og udmærkelser. Her har vi samlet vores favoritter indtil videre, men vi satser stærkt på at kunne udvide vores udvalg. Og vi giver dig altid prisgaranti på det hele!

Som nævnt blev destilleriet grundlagt i 1975 af Fred van Zuidam. Dengang havde han blot en kedel og kunne derfor kun producere en slags spiritus af gangen. Efter en hård start fik han dog hurtigt opbygget et rigtig godt ry og han kunne langsomt begynde at tænke på at udvide. Og i 1989 udvidende han destilleriet og fik samtidig sin kone til at stå for indpakning og branding af produkterne. Og siden har de ikke set sig tilbage.

I dag er både Fred og hans kone stadig involveret men det er deres sønner Patrick og Gilbert, som styrer forrretningen. Og destilleriet har nu 4 store kedler, 1000 egetræsfade og masser af lagerplads på det 3600 kvadratmeter store destilleri.

Selvom Zuidam Distillers er vokset meget siden starten, så har visionen ikke ændret sig. De bruger 100% naturlige råvarer til at lave spiritus, som vil glæde deres kunder. Og alle opskrifterne bliver stadig udviklet af Fred eller sønnerne.

De er nok stadig mest kendte for deres genever, men de laver også nogle virkelig spændende gin. Og deres vodka er slet heller ikke dum. Likør, whisky og rom har vi ikke smagt på endnu desværre.

Viser alle 3 resultater