Vodka med Gaveæsker

Vodka med Gaveæsker

Her finder du Danmarks største udvalg af lækre vodkaer i flotte gaveæsker. Så du finder masser af inspiration til gaveideer til manden der sætter pris på kvalitet. Om det er en lille værtindegave eller den helt store gave du leder efter – så garanterer vi at du finder det her hos os. Vi har vodka i gaveæsker fra kun 150,-. Og skal det være rigtig eksklusivt finder du også de mest luksuriøse og dyre gaveæsker her.

Vi ved hvor meget det betyder at et lækker produkt kommer i en flot og eksklusiv indpakning.Og derfor har vi samlet det største udvalg af vodkaer i gaveæsker.

Vi har alt indenfor vodkagavesæt. Fra de helt klassiske vodkaer med gaveæsker i pap eller metal. Til de mere unikke og luksuriøse gavesæt som du ikke finder mage til andre steder. Eksempelvis har vi den super lækre vodkabog fra Kremlin Award, skal det være mere tradionelt luksuriøst foreslår vi den smukke læderæske fra Kremlin Award. Men gå selv på opdagelse i vores store udvalg. Du bliver med garanti overrasket og fristet.

Vi har nemlig også anderledes gaveæsker/indpakninger som eksempelvis de flotte vodka våben fra Zlatogor eller et sæt med 3 vodka håndgranater. Eller hvad siger I til den sjove og super flotte vodka ildslukker?

Vi leder hele tiden efter de flotteste vodkaer i de flotteste indpakninger. Har vi overset én vil vi dog meget gerne høre fra dig. Og husk – vi kan skaffe stort set alt hjem!

Viser alle 40 resultater