Spirit of Sylt

Spirit of Sylt

Spirit of Sylt

Alle tyskere kender den luksuriøse ferieø Sylt. Og vi prøver at udbrede kendskabet til øens fantastiske spiritus fra Spirit of Sylt. Og vi har både lækker gin og vodka fra Sylt – og det er nogle flasker, som du kun finder hos os.

Vi blev straks forelsket i både smag, historie og udseende da vi første gang mødte de lækre flasker fra Sylt. Og både deres vodkaer og deres gin holder et fantastisk højt niveau. Og for virkelig at give dem en smag af øen, så bliver både gin og vodka filtreret igennem småsten, som bliver samlet af venner og familie på øen.

Desuden er vi vilde med at en del af overskuddet går til frivillige organisationer og naturbeskyttelse på Sylt. På den måde giver de nemlig noget tilbage til øen!

Hvor bliver Spirit of Sylt produceret?

Da der ikke findes nogle destillerier på den lille ø, har folkene bag måttet søge mod fastlandet. Og i den lille nordtyske by Bad Bevensen fandt de en værdig partner. Så i tæt samarbejde mellem et familiedestilleri og idemændende fra Sylt bliver deres vodka og gin produceret med håndkraft og omhyggelighed.

Viser et enkelt resultat