Soplica Vodka

Soplica Vodka

Soplica Vodka

Normalt er vi ikke vilde med flavoured vodka – bortset fra når det gælder Soplica Vodka. For væk er de kunstige og syntetiske smage, som man ofte møder med smagstilsatte vodkaer – og i stedet giver Soplica Vodka os en naturlig, rig og gavmild smag af naturens rene råvarer. Det er et helt unikt brand, som bare formår at få det bedste frem i deres vodkaer. Og de kan både nydes rent og i drinks eller cocktails. Det største problem er faktisk at finde sin favorit, da de alle vare virkelig er gode.

Fordi vi er så glade for Soplica Vodka – så har vi også fundet Danmarks største udvalg frem til dig. Vi har lige nu 10 forskellige varianter på lager – men mangler din favorit, så kan vi næsten med sikkerhed få den hjem til dig. Nemt og hurtigt.

Hvordan drikker man Soplica Vodka?

Det er slet ikke svært at svare på. Der er nemlig masser af dejlige muligheder. For det første er de jo alle fantastiske at nyde rent – gerne let afkølet. Og den kan både nydes som en lille velkomstdrik, aperitif eller som en avec til kaffen. Det er lige så simpelt, som det er lækkert.

Der er dog også masser af muligheder, når vi taler drinks eller cocktails. Særligt Soplica med smag af frugter eller bær er jo unikke, når du vil have noget sødme og dybde i dine cocktails. Og de er fantastiske at have stående i barskabet, da du nemlig ofte kan udelade forskellige likører og andet. Du har vodka og smagsgiver samlet i én.

Vi er vilde med både Soplica Hasselnød og Soplica Valnød, som vi nyder at bruge i en variant af en White Russian. Enten nyder du den blot med mælk og masser af is (tilsæt eventuelt noget ren vodka, hvis du ønsker mere styrke). Det smager virkelig godt!

Viser alle 14 resultater