Nemiroff Vodka

Nemiroff Vodka

Nemiroff Vodka

Det bedst sælgende og mest kendte ukrainske vodkabrand er Nemiroff Vodka. Og det er der flere grunde til. For det første skyldes det selvfølgelig deres høje kvalitet og gode smag. Men brandet har også formået at skabe et virkelig fedt sortiment med vodka i forskellige prisklasser og med meget forskellige udtryk. Derfor kan du altid finde en vodka fra Nemiroff, som passer til både dine smagsløg og din pengepung.

Og vidste du at vi har Danmarks største udvalg af Nemiroff Vodka? Og størstedelen af flaskerne finder du kun hos os. Vi står nemlig selv for importen af dem, hvilket også sikrer dig de bedste mulige priser.

Og som nævnt er der noget i alle prisklasser, når det gælder udvalget fra Nemiroff. Du får nemlig en hel liter Nemiroff Original til kun 199,- Og det er virkelig, virkelig god kvalitet til pengene. Men du kan selvfølgelig også forkæle dig selv med den luksuriøse Nemiroff Lex Ultra, som virkelig er helt oppe i premium klassen. Hvilken en skal du prøve? Valget er dit. Og du kan læse meget mere om hver enkelt variant, ved at klikke dig ind på produktet.

Mangler din favorit? Så skriv endelig til os. Der er ret gode chancer for, at vi kan få det hjem til dig hurtigt og til en god pris!

Viser alle 8 resultater