Kalashnikov Vodka

Kalashnikov Vodka

Kalashnikov Vodka

Hvis du er på udkig efter god russisk vodka, så er det ikke en dum ide at tage et kig på Kalashnikov Vodka. Det er nemlig noget af det mest autentiske som du kan finde. Og vigtigst af alt, så har alle deres varianter en virkelig dejlig og klassisk smag. Samtidig kommer de i nogle flotte flasker – og prisen kan man altså ikke brokke sig over!

Og vi har selvfølgelig Danmarks klart største udvalg – og kan byde på hele 7 forskellige udgaver. Det skyldes at vi importerer størstedelen selv. Det betyder et stort udvalg til dig – og så kan vi give dig Danmarks klart laveste priser. Og vi tilbyder derfor også prisgaranti til dig!

Hvorfor hedder det Kalashnikov Vodka?

Når man siger kalashnikov tænker de fleste straks på våben – men vi tænker altså mest på vodka. Men der er en klar forbindelse mellem de to. Vodkaerne er nemlig opkaldt efter Mikhail Kalashnikov, som netop opfandt Kalashnikov riflen. Grunden til at de er opkaldt efter ham, er primært at destilleriet ligger i opfinderens hjemby Glazov. Og da man selvfølgelig er stolte af bysbarnet valgte de at dedikere et helt vodkabrand til ham. Samtidig mente de at Kalashnikov Geværet er noget ikonisk russisk – lige som deres vodkaer. Inspirationen fra våbenopfinderen går i høj grad igen i designet af flere af flaskerne. De er nemlig inspireret af artillerigranater – og så er der jo den ikoniske Kalashnikov AK-47 Vodka, som simpelthen bare er formet som en AK-47 Riffel.

Hvor bliver Kalashnikov Vodka lavet?

Det foregår selvfølgelig i Rusland. Og vi fik vist allerede nævnt at det sker i byen Glazov, som ligger i Udmurtien. Det er dybt inde i Rusland og byen ligger langs volgafloden. Destilleriet blev grundlagt helt tilbage i 1900 og det er et af de ti største i Rusland i forhold til produktionsstørrelse.

Udover Kalashnikov producerer destilleriet også flere andre lækre vodkaer – og en af dem kan vi også tilbyde dig. Det drejer sig om Russian Crown Gold Vodka. Og den kan du derfor også trygt købe, da Glazov altid leverer god kvalitet.

Viser alle 4 resultater