White Russian

White Russian

White Russian Drinkpakker

Hvis vi skulle vælge en vodkadrink, ville valget uden tvivl falde på en White Russian. Og vi kan simpelthen bare ikke få nok af den fyldige og lækre smag. Men. For at få den ultimative smagsoplevelse, skal du selvfølgelig bruge de bedst mulige ingredienser. Men bare rolig. Vi har klaret det hele for dig. Vi har nemlig skræddersyet den ultimative drinkspakke til dig – og du kan nemt lave verdens bedste White Russian. Vi har i hvertfald aldrig prøvet noget, der bare kommer i nærheden af det.

En White Russian er utrolig let at lave. Men netop derfor er det så vigtigt at de ingredienser du bruger er helt i top. Så find en lækker premium vodka, brug sødmælk eller endda fløde og find en premium kaffelikør. Ikke noget Kahlua her. Det er altså ikke godt nok!

En White Russian har så vidt det vides ikke noget med Rusland at gøre. Men som man også ser det med Moscow Mule er navnet valgt, fordu vodka er en af de grundlæggende ingredienser. Første gang drinken er nævnt er i 1949 – så den har altså en del år på bagen.

Den fik i øvrigt et kæmpe opsving i 1998 takket være filmen The Big Lebowski, hvor hovedpersonen i den grad fik drukket nogle stykker af den.

Vi leder i øvrigt med lys og lygte efter flere kaffelikører, så har du et godt tip, må du meget gerne skrive til os.

Viser et enkelt resultat