Drinkspakker

Drinkspakker

Drinkspakker Vodka

Her har vi samlet de lækreste drinkspakker til din fest.

Vi har taget en række kendte klassiske vodkacocktails som Vodka & Tonic, Vodka Martini og Moscow Mule

Vil du gerne imponere dine venner med velsmagende og lækre klassiske vodka cocktails? Så har du fundet svaret her. Vi har kombineret de ypperste produkter til at lave lækre og enkle drinks. Vi har prøvesmagt utallige kombinationer for at finde de lækreste smagsoplevelser til dig.

Vodka er ikke bare vodka – ligesom tonic vand ikke bare er tonic vand – og så videre. Der er meget stor smagsforskel, og derfor er det vigtigt at du tænker over hvilken vodka du blander med hvilken mikser. Eksempelvis er det en god ide at mikse en sødlig vodka med en tør eller bitter tonic, mens det giver mere mening at mikse en tør og krydret vodka med en sødlig mikser som Rose Lemonade.

Vi har endda været i så godt humør efter at have prøvesmagt alle de lækre cocktails, at vi har sat priserne uhørt lavt. Derfor kan du, udover at få de bedste ingredienser til dine cocktails, også spare en masse penge!

Premium vodka og miksere i lækre og indbydende drinkspakker. Vi har udvalgt klassiske og enkle vodkadrinks, som er nemme at lave. Men som samtidigt er visuelt indbydende og giver en fantastisk smagsoplevelse.

Så imponer vennerne, ved at købe en af vores drinkspakker, og server dem de bedste vodkadrinks de nogensinde har smagt!

Det bliver ikke lettere!

Og husk, er du interesseret i en anden mikser/vodka kombination eller har du brug for ekstra miksere. Så bare kontakt os via mail, og så vender vi hurtigt tilbage med et nyt tilbud til dig. Alt er muligt.

Viser et enkelt resultat