Vodka Martini

Vodka Martini

Viser alle 2 resultater

Vodka Martini

Der hersker stor uenighed om, hvorvidt man laver en ægte martini med vodka eller gin. Men her hos PureVodka er vi ikke i tvivl. Vi sværger nemlig til Vodka Martini. Og hvis du er enige med os – eller bare frisk på, at give det et forsøg. Så har vi her samlet vores Vodka Martini Drinkspakker. Så gå med os i James Bonds fodspor.

De er særligt sammensat for at gøre det let for dig at lave en lækker cocktail. Vi har smagt os frem til disse kombinationer. Og vi har endda sørget for, at du sparer penge, når du bestiller en Martinipakke hos os! Det er simpelthen bare det lette valg.

En Vodka Martini – Vodkatini, som den også nogle gange kaldes – er en af de mest klassiske cocktails der findes. Den er i bund og grund meget nem at lave. Men alligevel findes der mange små variationer og hver bartender har sin helt egen teknik og fremgangsmetode.

Men i bund og grund, skal du kun bruge 3 ingredienser. Vodka, Tør Vermouth og is. De tre ingredienser blandes sammen og shakes grundigt. (Nogle foretrækker selvfølgelig stirred frem for shaken). Server det i et afkøles glas. Hvis du er til garnish, så er de mest oplagte valg normalt oliven, citronskal eller kapers.

Denne klassiske drink skulle eftersigende være opfundet helt tilbage i 1870. Og manden bag var Jerry Thomas, som var datidens bartenderstjerne. Han arbejdede på Occidental Hotel i San Fransisco.

Menu