Zubrowka Vodka

Zubrowka Vodka

Zubrowka Vodka

Hvis du skal have den oprindelige smag af bisongræs vodka, så skal du have fat i Zubrowka. Det er nemlig den oprindelige og originale polske bisonvodka. Og du finder simpelthen ikke en bedre smag end her.

Det er ikke overraskende at vi danskere elsker vodkaer fra Zubrowka. Det strå af bisongræs, som ligger i vodkaen, giver nemlig en dejlig friskhed og en ret tydelig sødme. Det gør den fantastisk at nyde rent – men også rigtig god i en lang række drinks.

Ved du hvorfor vodkaen hedder Zubrowka? Det gør den på grund af bisonerne og det berømte polske bisongræs. På polsk hedder bison nemlig Zubr – og derfra kom vodkaen til at hedde Zubrowka.

Selvom Zubrowka er kendt mest for deres bisongræs vodka er det faktisk ikke det eneste som de laver – selvom det klart er deres mest populære variant. Men udover den kendte bisongræsvariant laver de også to rene vodkaer, hvor der ikke er tilsat nogle smagsgivere. De hedder hhv. Zubrowka White og Zubrowka Black.

Selvom der ikke indgår bisongræs i dem, så har de stadig virkelig noget at byde på. Nemlig en ren og dejlig smag – præcis som en ren, polsk vodka skal smage.

Og du kan altid trygt bestille din Zubrowka Vodka hos os – vi giver dig nemlig prisgaranti. Hvis du finder den billigere – så matcher vi prisen!

Viser alle 3 resultater