Whitley Neill

Whitley Neill

Whitley Neill

Her finder du både vodka og masser af gin fra Whitley Neill. De har siden 2005 forkælet os med lækre flasker med inspiration fra hele verden. Først fra Sydafrika og siden har de nærmest taget os verden rundt og fundet unikke ingredienser og råvarer til både gin og vodka. Vi har Danmarks største udvalg og vi giver dig altid prisgaranti, hvis du finder dem billigere!

Selvom de først lancere deres første produkt i 2005, så går brandet på sin vis helt tilbage til 1762. Det er nemlig Johnny Neill, der står bag Whitley Neill og han er 8. generation i en ægte ginfamilie, som altså siden 1762 har lavet gin.

Deres første gin var som nævnt lavet med inspiration og råvarer fra Sydafrika. Men de har lanceret en vanvittig lækker serie af gin, med inspiration fra både Asien, Italien og selvfølgelig hjemlandet England.

De laver nogle helt unikke gin, som virkelig giver nogle nye smagsoplevelser. Og der vildt sjove at mikse og eksperimentere med.

Vi har selvfølgelig også deres blodappelsin vodka og så arbejder vi ihærdigt på at finde en rest af deres udgåede rug- og bygvodka. Vi håber at det lykkes! For vi er på alle måder vilde med Whitley Neill og alt hvad de laver.

Viser alle 3 resultater