Tjekkisk Vodka

Tjekkisk Vodka

Tjekkisk Vodka / Vodka fra Tjekkiet

Tjekkisk Vodka er et meget ubeskrevet blad, og landet er mest kendt for absinth og øl. Men tjekkerne har skam også styr på det med vodka. De laver nemlig vodka af meget høj kvalitet. Og tit til en meget god pris. Der er jo noget vi godt kan lide!

Desværre er tjekkisk vodka ikke så kendt uden for Tjekkiet, og derfor kan det være svært rigtigt at komme til at få glæde af de mange gode vodkaer fra Tjekkiet. Vi har dog fundet 3 rigtig lækre flasker. To af dem er helt unikke og smager af henholdsvis cannabis og kokain… Ja du hørte rigtigt. De skøre tjekket står både bag Cannabis Vodka og Cocaine Vodka.

Men bare rolig vi har også en helt almindelig vodka – for det kan de også lave. Så er du lidt mindre eventyrlysten kan du overveje Czechoslovakia Vodka, som er klassisk og dejlig og god.

Vi regner dog ikke med at stoppe ved kun 3 forskellige tjekkiske vodkaer. Så vi håber på, og satser på, at kunne tilbyde dig et bredere udvalg af tjekkisk vodka i fremtiden. Og vi tager gerne imod forslag til vodka fra Tjekkiet, som kunne være spændende at sælge.

Viser alle 7 resultater