New Zealandsk Vodka

New Zealandsk Vodka

New Zealandsk Vodka / Vodka fra New Zealand

Vi lyver ikke når vi siger at vi har vodka fra hele verden. Og derfor lan vi selvfølgelig også byde på en New Zealandsk Vodka. Ja. Vi har været kloden rundt for at finde de bedst mulige flasker til dig. Da der er langt fra New Zealand og herop, så er det ikke så mange vodkaer fra New Zealand, som har taget rejsen til Europa endnu. Og derfor er vores sortiment indtil videre begrænset til én eneste flaske.

42 Below Vodka er lige nu den eneste vodka fra New Zealand som sælges bredt i Europa. Men… Der dukker flere og flere nye producenter op. Derfor satser vi på at vi i fremtiden kan tilbyde jer et endnu bredere og endnu mere internationalt sortiment

Den rene natur på New Zealand giver et fantastisk udgangspunkt for at producere vodka, og innovationen er også stor, derfor venter vi os meget nyt fra den kant. På ginfronten er der eksempelvis kommet nogle spændende og anderledes flasker fra landet, så mon ikke vodkaen snart følger med også?

Vi vil nemlig meget gerne udvide vores sortiment af New Zealandsk Vodka, så vi vil meget gerne høre fra jer hvis I har et bud på en vodka vi skal have hjem. Og det skal jo helst være en, som er hele turen rundt om verden værd!

Viser alle 2 resultater