Moldavisk Vodka

Moldavisk Vodka

Moldavisk Vodka / Vodka fra Moldova

Det bedste man som turist kan tage med hjem fra Chisinau er efter vores mening klart masser af moldavisk vodka. For mens landets hovedstad er mindre interessant, så er vodka fra Moldova virkelig noget at skrive hjem om! Og da produktionsomkostningerne i landet ikke er ret høje, så betyder det, at man får virkelig høj kvalitet for pengene.

Og vi har selvfølgelig Danmarks største udvalg af moldavisk vodka. Og størstedelen af dem, finder du kun hos os. Og vi giver selvfølgelig prisgaranti på det hele. Vi er og vil være billigst i Danmark.

Moldova er på mange måder et rigtig landbrugsland. Og det er da også landbruget, som står for størstedelen af landets eksport. Men heldigvis tryller de også selv meget af kornet om til vodka. Og flere af deres brand bliver også eksporteret med stor succes – dog primært til de østeuropæiske markeder.

Takket være vores store netværk af internationale leverandører har vi dog formået at få nogle specielle flasker hjem, som du kun finder hos os. Og synes du at vi mangler en vodka, så skriv endelig til os. Så ser vi om ikke vi kan få det hjem!

Viser alle 4 resultater