Miniature Vodka

Miniature Vodka

Miniature Vodka

Vi har samlet Nordens største udvalg af Miniature Vodka. Det har vi gjort fordi vi elsker at smage på forskellige vodkaer. Og det synes vi også at du skal have mulighed for. Derfor har vi samlet en masse unikke flasker miniaturevodka, som vi selvfølgelig sælger til skarpe priser!

Og mange af dem er små kunstværker – og vi forstår næsten ikke hvordan de kan produceres. Bare se på Fallen Angel Miniature, Legend of Kremlin Miniature eller Neft Miniature. Er det ikke utroligt?

De små søde flasker rummer mellem 0,05 til 0,2 liter premium vodka. Vi anbefaler at bruge vores miniature vodka som en smagsprøve, eller som en lille ekstragave. Og de små miniatureflasker pynter virkelig i en gavekurv eller lignende.

Der er altså et eller andet fedt ved de små flasker. Vi kan ikke helt forklare det, men vi er bare vilde med det. Og særligt på det seneste har vi virkelig fundet mange nye miniatureflasker. Og vi kan faktisk tilbyde dig hele 25 forskellige miniaturer! Det er der ingen andre i Danmark, der kan hamle op med!

Vores mål på sigt er at kunne tilbyde dig små smagsprøver af alle vores vodkaer – og vi skal nok komme i mål!

Viser 1–40 af 54 resultater