Magnum Vodka

Magnum Vodka

Magnum Vodka

Her har du vores store og meget unikke sortiment af magnum vodka.

Det har vi samlet til dig fordi vi elsker vodka!

Og hvad kan være bedre end ekstra meget vodka? Vi kan ikke komme på noget!

Derfor elsker vi selvfølgelig også magnum vodkaflasker. Man kan jo aldrig få for meget af noget godt vel? Der er bare et eller andet dragende ved en imposant og lækker magnumflaske. Det er luksuriøst blær på den rigtig fede måde!

Vi har magnum udgaver af alle markedets bedste og mest eksklusive premium vodkaer. Og mangler din favorit? Så bare skriv til os – vi kan skaffe stort set alt hjem. Også sjældne flasker og udgåede brands.

Vi har magnumflasker i alle størrelser – og dem vi ikke har på lager eller på shoppen, kan vi sagtens skaffe hjem til dig. Og vi har skruet helt ned for prisen. Så vi garanterer at der er noget til enhver smag. Og at vi har vodka til enhver fest. Og vi tør godt garantere at du ikke løber tør!

Hvorfor er Magnum Vodka dyrere end små flasker?

Det er et spørgsmål, som vi tit hører. Normalt når man handler, bliver det jo billigere, hvis man tager større mængder. Men det gælder altså ikke på vodkascenen. Men det er der en god forklaring på. Omkostningerne ved at lave de store, smukke flasker er nemlig meget højere end masseproduktion af de klassiske 0,7 eller 1,0 liters flasker.

Så det er altså ikke fordi producenterne eller forhandlerne skummer fløden – det koster bare ekstra, når man vil have magnumblær.

Men husk at vi altid giver prisgaranti! Så behøver du kun, at handle et sted! Så skriv til os – så matcher vi prisen!

Viser alle 16 resultater