Belgisk Vodka

Belgisk Vodka

Belgisk Vodka / Vodka fra Belgien

Jo, vi ved godt at landet er mest kendt for gin og genever, men det betyder ikke, at der ikke findes belgisk vodka. For landet bruger nemlig også sin lange destilleritradition og sine mange små destillerier til at kreere nogle lækre vodkaer. Så det betyder heldigvis at du sagtens kan finde en lækker vodka fra Belgien.

Dog er det ikke så mange af dem, som finder vej ud over landets grænser. Og derfor begrænser vores udvalg af belgisk vodka sig også til blot to forskellige flasker. Men de er til gengæld også rigtig, rigtig gode. Og så satser vi på, at vi kan få gjort udvalget større også. Så hvis du kender en lækker vodka fra Belgien, som vi mangler, hører vi meget gerne fra dig. Ofte kan vi ret hurtigt få nyheder hjem – og vi importerer faktisk selv størstedelen af vores sortiment. Det sikrer dig det bedste udvalg til skarpe priser.

Et eksempel på et familieejet belgisk destilleri med en lang historie er Filliers, som har skabt den smukke og velsmagende Van Hoo Vodka. Det er en prisvindende vodka, som ikke er så kendt i udlandet endnu, selvom den i flere konkurrencer har vundet foran mere kendte vodkabrands. Så den tør vi godt give dig en varm anbefaling til at prøve!

Viser alle 3 resultater