U’Luvka Vodka

U'Luvka Vodka

U’Luvka Vodka

Vi har Danmarks største udvalg af de unikke, smukke, eksklusive og lækre flasker fra U’Luvka Vodka. Et af de fedeste premium brands, som vi kender. Og vi har dem i alle størrelse lige fra miniature til en 1,75 liter stor magnumvodka. Hvor tørstig er du? Vi kan klare det hele. Og vi giver dig selvfølgelig prisgaranti på det hele!

Det er i Polen at U’luvka Vodka kommer til verden og det er også en polsk myte, som ligger til grund for brandet. Opskriften skulle nemlig være baseret på en særlig vodka, som en polsk alkymist lavede til det polske hof i starten af 1600-tallet. Og vodkaen var så potent at den i 1606 skulle have reddet Kong Sigismund den tredje fra den sikre død. Vi garanterer dig ingen helbredelse – kun lækker smag og fuld luksus.

Den lækre smag kommer fra lækre polske råvarer. Der indgår 50% hvede, 25% byg og 25% havre i vodkaen. Og det giver en rund og blød smag, som virkelig imponerer.

Den smukke og imponerende flaske, som U’luvka Vodka kommer i er, ligesom opskriften, inspireret af alkymiens verden. Logoet er sammensat af forskellige alkymistiske tegn og selve flaskens form er inspireret af alkymisternes kolber og glas.

Viser alle 4 resultater